Støt vores arbejde!

Et bidrag til Kringlebakkens arbejde giver dig mulighed for at ændre livet til det bedre for mange kvinder, der begynder deres liv forfra i Danmark. Du gør en forskel for udsatte kvinder og børn og styrker den tidlige forebyggende integrationsindsats. Du kan støtte både som privatperson og som virksomhed – se herunder hvordan:

Alle donationer, store som små, er med til at styrke Kringlebakkens arbejde. Pengene går udelukkende til aktiviteter for husets kvinder og børn, såsom:
 

  • ferie for alle

  • legetøj og bøger

  • fredagscafé.
     


Du kan nemt indbetale via Kringlebakkens MobilePay eller foreningskonto: 

80243

Bankoverførsel

Reg nr. 2105 
Konto nr. 0712505621

DONER ET BELØB

Som virksomhed kan I donere I et bidrag til Integrationshuset Kringlebakken, og på den måde være med til at styrke  den tidlige forebyggende integrationsindsats for mødre og børn.

Flere virksomheder støtter allerede Kringlebakkens arbejde, og listen er voksende. Senest har vi tilføjet Grundtvigskirken og Restaurant Måltid.

I kan også gå skridtet videre og blive erhvervs-medlem. Som erhvervsmedlem donerer I et årligt beløb og samtidigt tilføjer I CSR-værdi til jeres virksomhed. For når vi sætter Kringlebakkens logo sammen med jeres, opstår en ny og stærkere fortælling.

Læs mere her om de fordele, som et erhvervs-medlemsskab giver jer.  

BLIV ERHVERVSMEDLEM
STØT OS SOM VIRKSOMHED

Som medlem er du med til at styrke integration, netværk og empowerment af nydanske mødre og deres små børn. Som medlem af Kringlebakken donerer du et årligt bidrag, som blandt andet går til:
 

  • akut krisekasse for udsatte mødre

  • aktiviteter 

  • ferieudflugter til kunst- og kulturoplevelser.
     


Bliv medlem for kun 100 kr. om året (50 kr. for husets kvinder). Du kan nemt indbetale via Kringlebakkens MobilePay eller foreningskonto: 

80243

Bankoverførsel

Reg nr. 2105 
Konto nr. 0712505621

BLIV MEDLEM

Institutioner som Kringlebakken gør det nemt for den enkelte at hjælpe på dette område, der er altid opgaver til enhver slags kompetencer og bidrag i form af legetøj, tøj eller penge gør en stor forskel for kvinderne og deres børn.

 Josefine Nyberg Jespersen - CEO AdminControl.

 

Valget faldt på Kringlebakken fordi det arbejde, som I udfører, og de muligheder, som I giver til unge piger og kvinder med anden kulturel baggrund end dansk, kan være medvirkenden til at de bliver bedre rustet i forhold til det omkringliggende samfund. Kort sagt, jeres arbejdsindsats kan ikke undværes, her i området.

Dorthe Jespersen - Ejer, Restaurant Måltid.

 

ANDRE SIGER...